Потоп у Києві: з'явилися моторошні фото і відео затопленої столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Потоп у Києві: з'явилися моторошні фото і відео затопленої столиці

Потоп у Києві: з'явилися моторошні фото і відео затопленої столиці
Джерело:  online.ua

В столиці України, Києві, після нічної грози, яка пройшла 16 серпня, затопило Хрещатик та ряд інших вулиць. Зараз рятувальники борються із наслідками потужної зливи - у водній пастці опинилися декілька автівок, буря повалила десяток дерев, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.

Вказано, що Хрещатик був сильно підтоплений, стоки не справлялися з такою кількістю води.

"Посеред дороги застряг автомобіль. У воді стоїть на аварійці, вулицю затопило повністю. Машини просто не можуть проїхати. Багато з них розвертаються, та їдуть назад", - йдеться у повідомленні.

Негода повалила 16 дерев у столиці. Багато із них рятувальникам довелося забирати із проїжджих частин доріг. Одне – впало на Петрівській алеї, напроти входу до стадіону Лобановського.

"Внаслідок негоди на вулиці Братиславській металева вишка мобільного зв'язку звисає із 5-ти поверхового житлового будинку. На місці залишаються рятувальники КАРС КМДА, які очікують автокран та представників мобільного зв’язку. Також у провулку Політтехнічному похилено ялинку висотою 15 метрів", - додали у відомстві.

У КМДА заявили, що через негоду рух транспорту у столиці був змінений.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше жителі Києва ділилися в мережі шокуючими відео "потопу" в столиці, який виник в понеділок, 23 липня, після сильного дощу. На роликах зафіксовано затоплені вулиці поруч зі станцією метро "Лівобережна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?