Після масштабного падіння ціни на нафту пішли вгору
Категорія
Економіка
Дата публікації

Після масштабного падіння ціни на нафту пішли вгору

Після масштабного падіння ціни на нафту пішли вгору
Джерело:  online.ua

Після істотного падіння, яке було зафіксоване 15 серпня, ціни на нафту еталонних марок почали зростати в ході торгів, передає ONLINE.UA.

Жовтневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:00 подорожчали на 0,26 долара (0,37%) - до 71,02 долара за барель. Зазначимо, на вчорашніх торгах їх ціна зменшилася на 1,7 долара (2,35%) і становила на закриття 70,76 долара за барель, що є найнижчим рівнем за десять тижнів (з 6 червня).

16 серпня котирування ф'ючерсів на нафту WTI на вересень виросли на 0,06 долара (0,09%) - до 65,07 долара за барель. За підсумками минулої сесії їх ціна впала на 2,03 долара (3,03%), завершивши торги на позначці 65,01 долара за барель.

Нещодавно Американський інститут нафти заявив про збільшення запасів нафти в США на 3,66 млн барелів за підсумками минулого тижня.

"Тенденція до падіння цін з'явилася після виходу даних API у вівторок вдень. Підтвердження з боку Міненерго штовхнуло котирування ще нижче, при цьому трейдери продовжують стежити за ситуацією між США і Туреччиною", - заявив аналітик Oanda Альфонсо Еспарза.

Нагадаємо, представник Ірану в ОПЕК Хусейн Каземпур Ардебілі заявив, що ціни на нафту повернуться до позначки в 100 доларів за барель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський президент Дональд Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?