Держдеп США висунув гучну вимогу Росії по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Держдеп США висунув гучну вимогу Росії по Донбасу

Держдеп США висунув гучну вимогу Росії по Донбасу
Джерело:  online.ua

Росія організувала конфлікт на українському Донбасі і зобов'язана вивести свої війська з території України.

З такою заявою виступила офіційна представниця Держдепу США Хізер Науерт, передає ONLINE.UA.

Науерт підкреслила, що факт організації Росією конфлікту на Донбасі підтвердила чергова знахідка місії ОБСЄ. Йдеться про чотири нові російські системи радіоелектронної боротьби на сході України, які були виявлені на Донбасі. Представниця Держдепу США зазначила, що цей факт в черговий доводить, що саме Росія зриває реалізацію Мінських угод, у чому Москва наполегливо звинувачує офіційний Київ.

Раніше факти присутності російських військових і російської техніки на Донбасі коментував спецпредставник Держдепу США Курт Волкер, коментуючи зафіксований ОБСЄ військовий конвой, який незаконно проник в Україну на територію Донбасу з Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше затриманий СБУ найманець бойовиків з Білорусі підтвердив, що на Донбасі воюють російські кадрові офіцери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?