Суд зобов'язав Анджеліну Джолі піти на поступки Бреду Пітту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Суд зобов'язав Анджеліну Джолі піти на поступки Бреду Пітту

Суд зобов'язав Анджеліну Джолі піти на поступки Бреду Пітту
Джерело:  online.ua

В США суд зобов'язав відому акторку Анджеліну Джолі дозволити екс-чоловіку Бреду Пітту бачитися з дітьми через день: як мінімум чотири години на дні шкільних занять і як мінімум дванадцять годин на дні, вільні від навчання, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що скандальний процес розлучення 43-річної Джолі і 54-річного Пітта триває майже два роки. Колишнє подружжя досі вирішує судові питання, які стосуються опіки над дітьми.

На даний момент актори очікують остаточного рішення, яке повинно регламентувати такі побачення. Нове засідання суду відбудеться 21 серпня. Представники зірок поки ніяк не прокоментували нове рішення.

Як відомо, у пари є шість дітей: прийомні 13-річна Захара, 14-річний Пакс і 17-річний Меддокс і рідні десятирічні двійнята Вів'єн і Нокс і 12-річна Шайло. Зараз вони проводять більшу частину часу з матір'ю.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися.  Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?