Декілька сотень медіакомпаній запустили акцію проти Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Декілька сотень медіакомпаній запустили акцію проти Трампа

Декілька сотень медіакомпаній запустили акцію проти Трампа
Джерело:  online.ua

Майже 350 американських медіакомпаній у своїх публікаціях та матеріалах рішуче засудили численні нападки президента США Дональда Трампа на американські ЗМІ. Ініціатором акції протесту виступила газета The Boston Globe, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

До протесту приєдналися як регіональні видання, так і впливові національні газети, такі як The New York Times.

"Ми сподіваємося, що всі прихильники президента усвідомлюють, що він робить, а саме маніпулює реальністю для досягнення бажаного",
– йдеться у повідомленні редактора регіональної газети N. C. Observer, яка видається в Північній Кароліні.

Варто зазначити, що деякі ЗМІ відмовилися підтримати акцію. Зокрема, одне з найбільших видань США The Wall Street Journal. Заступник редактора видання Джеймс Фріман заявив, що така ініціатива підриває незалежність політики редакційних колегій окремих видань. Окрі того, він додав, що голова Білого дому має право на свободу слова в тому ж обсязі, що і ЗМІ, які вступають з ним у полеміку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що T witter заблокував аккаунт 70-річної американки Ніни Томасієскі, яка кожен день публікувала тисячі постів на підтримку президента США Дональда Трампа. Адміністрація соцмережі пояснила, що це було зроблено в рамках боротьби з обліковими записами, поведінка яких в інтернеті схожа на ботів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?