Українська тенісистка завоювала сенсаційну перемогу на турнірі Premier 5
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка завоювала сенсаційну перемогу на турнірі Premier 5

Українська тенісистка завоювала сенсаційну перемогу на турнірі Premier 5
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Леся Цуренко здобула перемогу у другому колі змагань Premier 5, які проходять в Цинциннанті. Спортсменка виграла матч у чинної чемпіонки турніру Гарбін'є Мугуруси, яка є дев'ятою ракеткою світу.

Відео тріумфу Лесі Цуренко в Цинциннанті опублікувала прес-служба WTA, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що перший сет Цуренко програла іспанці з рахунком 2:6, але відігралася у другому і третьому сетах з рахунком 6:4, 6:4. Матч між Цуренко і Гарбін'є Мугурусою тривав понад дві години і завершився на користь українки. Після програшу в Цинциннанті Гарбін'є Мугуруса випаде з топ-10 світового рейтингу вперше з липня 2017 року.

Перемога на цьому етапі змагань дозволила Лесі Цуренко пройти в 1/8 фіналу турніру, в матчі якого українка зустрінеться з росіянкою Катериною Макаровою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла до півфіналу престижного турніру Rogers Cup категорії Premier 5, який проходить в канадському Монреалі. Вона завоювала перемогу в чвертьфіналі змагань, обігравши суперницю з Бельгії Елізу Мертенс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?