65-річна дружина Макрона похизувалася спортивною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

65-річна дружина Макрона похизувалася спортивною фігурою

65-річна дружина Макрона похизувалася спортивною фігурою
Джерело:  online.ua

Дружина президента Франції Еммануеля Макрона, Бріжит, зробила велосипедну прогулянку в околицях замку Форт Брегансон - 65-річна жінка вразила всіх спортивною фігурою і стрункими ногами, передає ONLINE.UA з посиланням на Express.

Журналісти сфотографували першу леді Франції в яскравій блакитній футболці, білих кросівках і темно-синіх ультракоротких шортах.

"Бріжит Макрон не так вже й часто можна зустріти, коли вона одягнена у спортивному стилі. Однак стрункі ноги Бріжит у 65 років викликали захоплення у соціальних мережах. З аксесуарів жінка одягнула лише обручку та окуляри", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що дружина Макрона обожнює пілатес, який допомагає їй добре виглядати.

Нагадаємо, Бріжит вперше зустрілася з Еммануелем Макроном у школі  La Providence, де викладала.Він відвідував її уроки літератури та театральний клас. Стосунки не були типовими через різницю у віці в 24 роки і 8 місяців; Макрон описував їхню любов як «кохання часто таємне, часто приховане, незрозуміле для багатьох до того, як відкрило себе». У 2007 році закохані одружилися.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент Франції Еммануель Макрон публічно висварив хлопчика, який назвав його "Ману".  Макрона неодноразово критикували за те, що він використовує грубу лексику та не проявляє співчуття до бідних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?