Денісова: четверо росіян просять Путіна обміняти їх на українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Денісова: четверо росіян просять Путіна обміняти їх на українців

Денісова: четверо росіян просять Путіна обміняти їх на українців
Джерело:  online.ua

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що ще 4 громадян РФ, які перебувають у місцях позбавлення волі в Україні, написали заяви на ім'я президента Росії Володимира Путіна з проханням обміняти їх на утримуваних в РФ українських політв'язнів.

Про це вона написала у своєму Facebook, передає ONLINE.UA.

"І далі надходять заяви від громадян Росії, що містяться в українських місцях позбавлення волі, на ім'я президента РФ з проханням обміняти їх на одного з українських політв'язнів. Сьогодні такі заяви ми отримали ще від трьох осіб. Заяви написали Гаджієв Руслан Джупалайович, Кімаковський Ігор Володимирович (ДУ Бахмутська установа виконання покарань №6), Мефедов Євген Ігорович (ДУ Миколаївського слідчого ізолятору) та Павло Черних", - сказано в повідомленні.

Денісова також додала, що ці та інші заяви громадян РФ направлять до Міністерства закордонних справ України, щоб МЗС доставило їх дипломатичною поштою до адміністрації очільника Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава Петро Порошенко готовий помилувати 11 росіян, які засуджені в Україні за вчинення тяжких злочинів, щоб обміняти їх на українських бранців Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?