В Україні випустили поштову марку до ювілею Кузьми Скрябіна: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні випустили поштову марку до ювілею Кузьми Скрябіна: опубліковано фото

В Україні випустили поштову марку до ювілею Кузьми Скрябіна: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

17 серпня 2018 року минає 50 років від дня народження популярного українського артиста Андрія Кузьменко "Скрябіна", який загинув в автокатастрофі в 2015 році. "Укрпошта" до ювілею артиста присвятила нову марку, на якій зображено фото Кузьми Скрябіна та його автограф, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт підприємства.

Фото: ukrposhta.ua

Спецпогашення марки, випущеної до ювілею Скрябіна, відбудеться в Києві 17 серпня на Головпоштамті і на батьківщині артиста, у Львові. Фото Кузьми, яке зображена на марці, зробила Олена Божко, а її випуск реалізований за підтримки ТОВ "Кузьма Скрябін", батьків і дружини співака. Тираж марок до ювілею Скрябіна складе 130 тисяч екзеплярів. Номінал однієї марки - 9 гривень. Її можна буде придбати в будь-якому відділенні "Укрпошти".

Нагадаємо, Андрій Кузьменко народився 17 серпня 1968 року. За свою творчу кар'єру він записав 20 студійних альбомів, випустив близько 70 кліпів, написав кілька книг і організував власне інтернет-радіо. Кузьма Скрябін загинув 2 лютого 2015 року - його автомобіль, за кермом якого перебував сам артист, зіткнувся з вантажівкою в Дніпропетровській області. Від отриманих травм співак помер на місці події.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські музиканти записали зворушливу пісню "Фура і артисти" в пам'ять загиблому в автокатастрофі Кузьмі Скрябіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?