В топ найбільш швидкозростаючих компаній США потрапив український стартап
Категорія
Технології
Дата публікації

В топ найбільш швидкозростаючих компаній США потрапив український стартап

В топ найбільш швидкозростаючих компаній США потрапив український стартап
Джерело:  ain.ua

До щорічного рейтингу "5000 найбільш швидкозростаючих компаній США" журнала Inc. потрапив український стартап -  платформа для вантажоперевезень Cargofy, передає ONLINE.UA з посиланням на  AIN.ua.

Вказано, що він зайняв 822 сходинку рейтингу, таким чином увійшовши в число перших 1000 компаній.

Стартап заснував українець Стах Возняк 4 роки тому. Його перша назва -Tona.

"Круто відчувати, що компанія зростає і щось починає виходити на такому складному і конкурентному ринку, як Америка. Ми потрапили в Inc. 5000. Місяцем раніше нас вибрали як один з 5 кращих стартапів в сфері Mobility для виступу на найзначнішій події в технічному світі Techcrunch Disrupt. Про це декілька років тому я міг тільки мріяти", - зазначив він.

У 2017 році виручка компанії становила 2,7 млн доларів. В Штати стартап переїхав в минулому році, щоб проходити акселерацію в Iowa Startup Accelerator.

Зазначимо, що основний продукт Cargofy - персональний асистент для власників вантажного транспорту. Щодня через інтеграції з вантажовідправниками і брокерами компанія отримує близько 30 тисяч вантажів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український стартап з перевірки правопису Grammarly отримав $110 млн інвестицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?