Омелян розповів про плани України після зупинення залізничного сполучення з РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Омелян розповів про плани України після зупинення залізничного сполучення з РФ

Омелян розповів про плани України після зупинення залізничного сполучення з РФ

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що після зупинення залізничного сполучення з Росією потяги, які використовували на цьому напрямку, спрямують на захід, для підвезення громадян до країн Європейського союзу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Окрім того, він наголосив, що після закриття сполучення з Росією залізниця не понесе збитків.

"Усі ці поїзди, що використовуються для сполучення з РФ, можуть бути спокійно застосовані для внутрішнього переїзду українських громадян. Чи у напрямку курортів, чи на інших напрямках, де вони затребувані. Ці потяги будуть генерувати такий самий, або навіть більший прибуток на внутрішніх перевезеннях і сполученні на захід України – до країн ЄС. Тому збитків не буде взагалі. Ці всі поїзди не будуть стояти у відстійниках, вони будуть працювати і приносити прибуток ", - зазначив міністр.

Омелян також підкреслив, що українці повинні інтегруватися в ЄС, а "в Росію їздити нічого".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше глава Міністерства транспорту РФ Євген Дітріх заявив, що російська сторона розробила заходи у відповідь на можливе припинення Україною залізничного та автобусного сполучення із Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?