Кремль анонсував "нетрадиційні переговори" Путіна і Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль анонсував "нетрадиційні переговори" Путіна і Меркель

Кремль анонсував "нетрадиційні переговори" Путіна і Меркель
Джерело:  interfax.com.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що президент РФ Володимир Путін і канцлерка Німеччини Ангела Меркель проведуть у суботу, 18 серпня, переговори в Берліні у не зовсім традиційному форматі: вони спочатку зроблять заяву для журналістів, а потім підуть на бесіду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на   "Інтерфакс-Україна".

Песков пояснив, що подібний формат пов'язаний з тим, що лідери двох країн, зустріч яких запланована на другу половину дня суботи, не хочуть себе обмежувати в часі підсумкової прес-конференції.

"Вони окреслять коло тем. Справа в тому, що, оскільки йдеться про другу половину дня, щоб не обмежувати себе у часі, але й не йти (в ночі), з урахуванням того, що все-таки це субота, зовсім пізно робити заяви з інформаційної точки зору не зовсім зручно", - сказав Пєсков.

Речник Кремля додав, що за необхідності проінформує про рішення за підсумками переговорів сторін.

Як повідомляв ONLINE.UA, Меркель і Путін говоритимуть про врегулювання конфлікту у Сирії, ситуацію на сході України та питання енергетики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?