Гассієву можуть зробити операцію після поєдинку з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гассієву можуть зробити операцію після поєдинку з Усиком

Гассієву можуть зробити операцію після поєдинку з Усиком
Джерело:  24 канал

Російський екс-чемпіон світу у важкій вазі Мурат Гассієв на даний момент проходить лікувальні процедури в Німеччині після бою з українським боксером Олександром Усиком. Повідомляється, що йому найближчим часом можуть зробити операцію.

Про це повідомив тренер бійця Віталій Сланов, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

"На жаль, перемоги бувають не завжди. Мурат підійшов до фінального двобою не в належній формі, проте він ще молодий і порадує нас своїми виступами і досягненнями. Зараз він перебуває в Німеччині і йому треба буде пройти лікування, процедури, можливо навіть операцію. У нього травма лівого плеча. Ми поки не говорили про його майбутнє. Як тільки Мурат оговтається від травм, ми обговоримо ситуацію", – зазначив тренер. 

Нагадаємо, нещодавно Гассієв заявив, що готовий вийти на бій-реванш з українським боксером Олександром Усиком.

"Поки ніяких розмов про реванш не було. У контракті це не було вказано, але все може змінитися щомиті. Якщо це буде цікаво фанатам і шанувальникам боксу, то в будь-який час і в будь-якому місці", — сказав російський боксер.

Як повідомляв ONLINE.UA, почесний чемпіон WBC британець Тоні  Белью відповів на виклик українського боксера Олександра Усика, заявивши, що абсолютно готовий до бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?