ЗМІ дізналися, чому Ілон Маск почав вживати наркотики
Категорія
Технології
Дата публікації

ЗМІ дізналися, чому Ілон Маск почав вживати наркотики

ЗМІ дізналися, чому Ілон Маск почав вживати наркотики
Джерело:  online.ua

Відомий американський бізнесмен і винахідник Ілон Маск через постійні проблеми зі своєю компанією Tesla почав вживати наркотики в рекреаційних цілях, передає ONLINE.UA з посиланням на  "The New York Times".

Сам підприємець зізнався, що пережив "найважчий і найбільш болісний" час своєї кар'єри, але "найгірше ще попереду". Він додав, що дуже часто знаходиться на фабриці по 3-4 дні і взагалі не виходить на вулицю. Іноді він проводить на роботі 120 годин в тиждень.

Так, нещодавно Маск провів всі 24 години свого 47-го дня народження на роботі і прямо з роботи прилетів на весілля брата, на якому він повинен був бути боярином, і знову полетів на роботу відразу ж після церемонії.

"Раду директорів турбує стан і поведінка Маска. Мова йде не тільки про ступінь його завантаженості, а й про те, що він п'є снодійне. Коли снодійне не допомагає, Маск починає листуватися з підписниками в Твіттері. За даними деяких членів ради директорів, бізнесмен вживає наркотики в рекреаційних цілях", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск пояснив свій намір викупити всі акції Tesla. Бізнесмен заявив, що хоче зробити компанію приватною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?