Меркель прокоментувала переговори з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель прокоментувала переговори з Путіним

Меркель прокоментувала переговори з Путіним
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що не очікує від майбутньої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним якихось конкретних результатів, однак зазначила, що діалог з очільником Кремля потрібно зберегти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Це робоча зустріч, від якої не очікується конкретних результатів, але кількість проблем, які турбують нас - від України і Сирії до питання економічного співробітництва - настільки велика, що цілком виправдано перебувати у постійному діалозі", - сказала Меркель.

В ході свого виступу на прес-конференції з чорногорським прем'єр-міністром Душко Марковичем в Берліні, канцлерка також наголосила, що чотиристороння зустріч Німеччини, Росії, Туреччини і Франції щодо Сирії може мати сенс.

Нещодавно речник німецького уряду повідомив, що Меркель і Путін говоритимуть про врегулювання конфлікту у Сирії, ситуацію на сході України та питання енергетики.

Американські ЗМІ стверджують, що Путін і Меркель в ході зустрічі 18 серпня у Берліні мають намір обговорити ідеї про те, як краще відповісти на мита, запроваджені президентом США Дональдом Трампом. Аналітики впевнені, що дії США підштовхують Берлін і Москву до відновлення і поглиблення двосторонньої співпраці.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент РФ Володимир  Путін готовий зустрітися з американським лідером  Дональдом Трампом, щоб детально обговорити питання нових американських санцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?