Обігнала навіть Анджеліну Джолі: названо ім'я найбагатшої акторки Голлівуду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Обігнала навіть Анджеліну Джолі: названо ім'я найбагатшої акторки Голлівуду

Обігнала навіть Анджеліну Джолі: названо ім'я найбагатшої акторки Голлівуду
Джерело:  online.ua

Голлівудська зірка Скарлетт Йоганссон очолила рейтинг найбільш високооплачуваних акторок 2018 року за версією авторитетного журналу Forbes, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що 33-річній зірціі вдалося заробити 40,5 мільйона доларів. Доходи красуні суттєво збільшилися після участі в зйомках фільму "Месники 4", прем’єра якого відбудеться уже в наступному році.

Скарлетт Йоганссон - американська акторка, співачка, модель і політик. Стала популярною завдяки ролям у картинах «Світ примар» та «Труднощі перекладу», за які отримала «Золотий глобус» у 2003 році. Із самого дитинства Скарлетт почала зніматися в кіно. Вона дебютувала в картині «Норт» у 1994 році.

На другій сходинці опинилася Анджеліна Джолі, яка заробила 28 мільйонів доларів за роль у фільмі "Малефісента 2", який вийде на екрани в 2020 році.

"Бронзу" рейтингу отримала Дженіфер Еністон з доходом 19,5 мільйона доларів.

У Топ-10 також увійшли Дженніфер Лоуренс, Різ Уізерспун, Кейт Бланшетт, Галь Гадот, Джулія Робертс, Міла Куніс і Мелісса Маккартні.

Як повідомляв ONLINE.UA, відома американська акторка та зірка фільму "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон знімається у популярному горорі "Суспірія". Вона вже опублікувала декілька світлин зі зйомок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?