Нас хочуть задушити: Кім Чен Ин шокував новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Нас хочуть задушити: Кім Чен Ин шокував новою заявою

Нас хочуть задушити: Кім Чен Ин шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що влада Сполучених Штатів Америки намагається своїми санкціями "задушити корейський народ". Він підкреслив, що вже готує серйозну відповідь на ці "ворожі спроби", передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Глава КНДР пояснив, що має на увазі будівництво туристичного комплексу "Вонсан-Калма", який є "подарунком народу і туристам".

"Таке грандіозне будівництво, як створення прибережного туристичного району "Вонсан-Калма", є серйозною відповіддю ворожим силам, які намагаються задушити корейський народ за допомогою розбійницьких санкцій і блокади", - підкреслив Кім Чен Ин.

Окрім того, лідер Північної Кореї зауважив, що саме завершення будівництва комплексу в такий непростий для країни час "стане ще однією демонстрацією всьому світу непорушної єдності партії, армії і народу".

Варто зазначити, що КНДР наполягає на підписанні США мирного договору, який повинен посприяти встановленню миру в регіоні.

Відносини між Штатами та Північною Кореєю почали погіршуватися після того, як офіційний Вашингтон розширив санкції стосовно КНДР.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що має намір провести особисту зустріч з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?