Грандіозне відкриття: 18 серпня в Києві відкривається перший в Україні магазин H&M
Категорія
Україна
Дата публікації

Грандіозне відкриття: 18 серпня в Києві відкривається перший в Україні магазин H&M

Грандіозне відкриття: 18 серпня в Києві відкривається перший в Україні магазин H&M
Джерело:  online.ua

У суботу, 18 серпня, о 12:00 в Києві відкриється перший в Україні магазин H&M. Він буде розташований в ТРЦ Lavina Mall, а його площа складе 3 тисячі квадратних метрів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку компанії.

H&M (Hennes & Mauritz) це одна з найбільших роздрібна мережа одягу, взуття та аксесуарів в Європі шведського рітейлера. Компанія позиціонує себе як бренд доступного і якісного одягу мас-маркету. Очікується, що після грандіозного відкриття першого магазину H&M в Києві, восени 2018 року компанія відкриє другий фірмовий магазин в торговому центрі Sky Mal.

Перший в Україні магазин H & M буде працювати щодня до 21:00. У день відкриття компанія пообіцяла багато сюрпризів своїм першим покупцям у вигляді подарункових сертифікатів.

Раніше повідомлялося, що ціни в першому українському H&M будуть майже такими ж, як у роздрібних мережах Європи. Наприклад, в Києві в магазині H&M джинси можна буде купити за 29,99 євро (950 гривень), а футболку за 4,99 євро (150 гривень).

Як повідомляв ONLINE.UA, шведська компанія IKEA, яка є найбільшим в світі рітейлером меблів і товарів для дому, офіційно заявила про пошук персоналу для роботи в першому в Україні магазині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?