Офіційно: Нік Джонас і Приянка Чопра одружуються
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Офіційно: Нік Джонас і Приянка Чопра одружуються

Офіційно: Нік Джонас і Приянка Чопра одружуються
Джерело:  online.ua

Американський співак Нік Джонас підтвердив, що зробив пропозицію руки і серця індійській актрисі Приянці Чопрі. На своїй сторінці в соцмережі він опублікував ніжне фото з нареченою, в коментарі до якого назвав Приянку своєю майбутньою дружиною, повідомляє ONLINE.UA.

"Майбутня пані Джонас. Моє серце. Моє кохання", - підписав фото з Приянкою Чопрою Нік Джонас.

Нагадаємо, чутки про заручини 36-річної Приянки Чопри і 25-річного Ніка Джонаса виникли в кінці липня 2018 року. Спочатку про майбутнє весілля повідомляли ЗМІ, а після інтригу стали підігрівати і друзі закоханих.

Зокрема, колега Приянки Равіна Тандон виклала в соцмережі фото з Чопрою, на якому продемонструвала шикарне кільце з діамантом нареченої Ніка Джонаса від Tiffany & Co. Тоді ж стало відомо, що Нік Джонас вже познайомив обраницю з батьками, а також зустрівся з родиною Приянки Чопри в Індії, на батьківщині актриси.

Слід зазначити, що Нік Джонас запропонував Приянці Чопрі стати його дружиною всього після двох місяців роману - зірки знайомі вже кілька років, але стосунки у них зав'язалися тільки в травні 2018 року. Раніше Ніка пов'язували романтичні відносини з Олівією Калп і Кейт Хадсон, а Приянка зустрічалася з індійськими акторами Шахідом Капур і Арманом Беве.

Є інформація, що весілля Ніка Джонаса і Приянки Чопри відбудеться вже найближчим часом. Закохані планують провести два заходи з нагоди одруження - вони зіграють одне весілля в Каліфорнії, а інше весілля в Мумбаї, на батьківщині Приянки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 33-річна співачка Кеті Перрі шокувала шанувальників новиною про заручини з 41-річним актором Орландо Блумом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?