Лукашенко змінив склад уряду Білорусі: призначений новий прем'єр
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко змінив склад уряду Білорусі: призначений новий прем'єр

Лукашенко змінив склад уряду Білорусі: призначений новий прем'єр
Джерело:  БЕЛТА

Білоруський глава Олександр Лукашенко провів гучні перстановкі в уряді Білорусі. Він повністю змінив керівництво уряду і призначив нового прем'єр-міністра країни, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Белта.

Новим прем'єр-міністром Білорусі став Сергій Румас, який раніше був главою "Банку розвитку". Його першим заступником призначено Олександра Турчина, який раніше очолював апарат Ради міністрів. Заступниками Румаса також стали колишній глава концерну "Белнефтехим" Ігор Ляшенко та колишній заступник голови КДК Володимир Кухарев. Кухареву доручено курирувати питання будівництва, ЖКГ, транспорту.

Також Лукашенко змінив міністра архітектури та будівництва, міністра промисловості, міністра зв'язку та інформатизації, міністра економіки та голови Державного військово-промислового комітету. На ці посади він призначив Дмитра Микуленка, Павла Утюпіна, Костянтина Шульгана, Дмитра Крутого і Романа Головченко відповідно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко анонсував зміну керівництва уряду Білорусі через "пофігістичне ставлення уряду до доручень президента".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?