Порошенко передав Ердогану особисте послання
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко передав Ердогану особисте послання

Порошенко передав Ердогану особисте послання
Джерело:  online.ua

У суботу, 18 серпня, в Анкарі відбувся VI з'їзд правлячої Партії справедливості і розвитку Туреччини, який відвідала українська делегація на чолі з уповноваженим президента України у справах кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим. З ним президент України Петро Порошенко передав президенту Туреччини Реджепу Ердогану особисте послання, яке було передано турецькому лідеру.

Про особисте послання Порошенко Ердогану повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Чубаров також повідомив, що на з'їзд правлячої партії в Анкарі, засновником якого є Ердоган, не пустили кримського "депутата" Руслана Бальбека, який прибув на захід в складі російської делегації на чолі з головою Держдуми РФ В'ячеславом Володіним.

"Оскільки турецька сторона не давала попередньої згоди на його включення до складу делегації Росії, небажаний «гість» не був допущений на з'їзд. Замість урочистого залу, де проходив з'їзд, прислужника російських окупантів перепровадили в посольство Росії, де він зможе дочекатися часу відльоту делегації Держдуми в Москву", - повідомив Чубаров.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Білому домі розкрили деталі листа американського президента Дональда Трампа російському голові Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?