День Незалежності 2018: куди піти на вихідних в Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

День Незалежності 2018: куди піти на вихідних в Києві

День Незалежності 2018: куди піти на вихідних в Києві
Джерело:  online.ua

24 серпня в Україні святкують День Незалежності. У 2018 році це державне свято випало на п'ятницю, в зв'язку з чим в українців з'явився додатковий вихідний. До 27-ї річниці Незалежності України та Дню Державного Прапора в Києві заплановані безліч святкових заходів. ONLINE.UA пропонує добірку цікавих заходів, які готуються в Києві на День Незалежності 2018.

День Незалежності 2018: куди піти в Києві 24 серпня

24 серпня, в День Незалежності України запланував парад військ "Марш нової армії". У параді будуть задіяні понад чотири тисячі військовослужбовців і підрозділи від 15 країн-партнерів України. На головній вулиці Києва будуть показані нові зразки озброєння та військової техніки, які вже поставлені на озброєння ЗСУ, і ті зразки озброєння, які зараз проходять державне випробування. Всього таких одиниць техніки буде 250.

Також на День Незалежності, 24 серпня, в Києві пройде фестиваль "Ти в серці моїм, Україна", який відбудеться в Печерському ландшафтному парку на Співочому полі.

У парку імені Тараса Шевченка з 19:00 24 серпня можна буде насолодитися концертом класичної музики "Классік Пікнік". Класичні музичні твори українських композиторів виконає Національний ансамбль "Київська камерата".

На вулиці Мазепи 24 серпня відбудеться фестиваль вуличної їжі, а на Хрещатику о 13:00 розпочнеться акція "Найбільша карта мрії української сім'ї". Учасники заходу створять колажі із зображенням своїх заповітних бажань, після чого вони будуть об'єднані в одну велику карту, яка увійде до Книги національних рекордів України.

24 серпня в НСК "Олімпійський" дасть концерт легендарна українська група "Океан Ельзи". Він розпочнеться о 20:00. Також в День Незалежності 2018 у Києві в Caribbean Club відбудеться концерт Magic of Ethno Songs групи UNITED PEOPLE. У ньому візьмуть участь п'ятеро вокалісток, які без музичного супроводження виконують музику, голосом відтворюючи звучання різних музичних інструментів.

У День Незалежності також збере гостей виставковий центр ВДНГ. Організатори підготували киянам і гостям міста безліч зон для відпочинку та ряд цікавих заходів та розваг.

День Незалежності 2018: куди піти в Києві 25 серпня

Святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України продовжаться і в суботу, 25 серпня. У цей день можна відвідати святкову виставку квітів "Чарівний український міф", яка відкрилася на Співочому полі. Там представлені композиції з 200 видів квітів, які споруджені в об'ємні конструкції.

На Андріївському узвозі 25 серпня пройде Свято мистецтв, а на Контрактовій площі "Великий подільський ярмарок "Київські Контракти".

На 25 серпня також заплановано:

  • Звітний концерт муніципальних творчих колективів "Художні перлини Києва". Він пройде на літній естраді "Міський сад" в Центральному парку культури і відпочинку Києва.

  • Фестиваль до Дня незалежності України "Кримський дім об'єднує серця" на Поштовій площі.

  • Чемпіонат України зі стріт воркауту, який відбудеться біля арки Дружби народів у Центральному парку культури і відпочинку.

День Незалежності 2018: куди піти в Києві 26 серпня

26 серпня, в неділю, до Дня Незалежності України на Київському іподромі по вулиці Академіка Глушакова пройдуть кінно-спортивні змагання, а в Центральному парку культури і відпочинку на літній естраді відбудеться міжнародний фестиваль мистецтв "Діалоги культур".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Києва з 18 серпня почнуть тимчасово обмежувати рух транспорту в зв'язку з проведенням репетицій параду до Дня Незалежності України 2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?