Бойовики знову зі 120-мм мінометів обстріляли Кримське: ЗСУ понесли масштабні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики знову зі 120-мм мінометів обстріляли Кримське: ЗСУ понесли масштабні втрати

Бойовики знову зі 120-мм мінометів обстріляли Кримське: ЗСУ понесли масштабні втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі напружена, але контрольована. Бойовики посилили обстріли на усіх напрямках, застосовуючи заборонені Мінськими угодами 82-мм і 120-мм міномети. В результаті бойових дій ЗСУ понесли масштабні втрати - загинули два українських захисника, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 18 серпня, бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Вони вели прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї і БМП в районі Новотошківського, Золотого, Попасній, Новоолександровки, Південного, Авдіївки, Мар'їнки, Верхньоторецького, Новотроїцького, Чермалика, Пєсков, Гнутового, Водяного, Лебединського, Широкиного і Павлопіля. Також противник з 120-мм мінометів обстріляв захисників Кримського, а з 82-мм мінометів вів вогонь по позиціях ООС біля Кряківки, Авдіївки і Верхньоторецька.

"В результаті бойових дій двоє українських захисників загинули і двоє отримали поранення", - повідомили в прес-центрі ООС.

За даними розвідки, ворог також зазнав втрат. Повідомляється про двох знищених і шістьох поранених бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики вибили у полоненого українського журналіста Станіслава Асєєва "визнання" в шпигунстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?