Парад до Дня Незалежності України 2018: з'явилися видовищні відео репетиції
Категорія
Україна
Дата публікації

Парад до Дня Незалежності України 2018: з'явилися видовищні відео репетиції

Парад до Дня Незалежності України 2018: з'явилися видовищні відео репетиції
Джерело:  online.ua

У суботу, 18 серпня, в центрі Києва пройшла репетиція параду до Дня Незалежності України, який пройде 24 серпня 2018 року. На Хрещатик вийшли сотні військових і виїхали десятки одиниць військової техніки. Відео репетиції параду в Києві опублікували в соцмережі кияни, повідомляє ONLINE.UA.

У зв'язку з репетицією параду в центрі Києва, влада міста тимчасово перекривала рух транспорту по вулиці Великій Васильківській (від Жилянської до Хрещатика), на Бессарабській площі, по Хрещатику до Майдану Незалежності і по Хрещатику до Європейської площі. Дорогу, де проходили військові і техніка, огородили стрічками, за якою зібралося багато жителів Києва і гостей міста.

Слід зазначити, що це не остання репетиція параду до Дня Незалежності України. 20 і 22 серпня головну вулицю столиці знову заповнять військовослужбовці та військова техніка, які продовжують готуватися до свята, тому рух транспорту буде знову обмежено.

Нагадаємо, в параді з нагоди Дня Незалежності України в 2018 році вперше візьмуть участь жінки-військовослужбовці. Також будуть показані нові зразки військового озброєння, багато з яких ще проходять випробування. Всього по головній вулиці Києва в день 27-ї річниці Незалежності України пройдуть 4,5 тисячі військовослужбовців і підрозділи від 18 країн-партнерів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти на вихідних в Києві на День Незалежності України 2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?