Британський бізнесмен виділив понад мільйон доларів на повторний Brexit
Категорія
Світ
Дата публікації

Британський бізнесмен виділив понад мільйон доларів на повторний Brexit

Британський бізнесмен виділив понад мільйон доларів на повторний Brexit
Джерело:  The Guardian

Відомий британський мільйонер, співвласник модного бренду Superdry Джуліан Данкертон пожертвувал мільйон фунтів (близько 1,28 млн доларів) на те, щоб в Великій Британії провели повторний референдум по виходу країни зі складу Євросоюзу. Гроші були спрямовані на рахунок громадської організації People's Vote, яка наполягає на повторному референдуму по Brexit, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Мільйонер вважає, що вихід Великої Британії зі складу ЄС завдасть непоправної шкоди його бізнесу. Данкертон підкреслює, що якби Brexit пройшов 20 років тому, що його бренд ніколи б не став успішним через проблеми з великими митами на імпорт продукції.

На думку Данкертона, у організації People's Vote є "реальний шанс повернути все назад". Тому він профінансував її діяльність.

Раніше прем'єрка Великої Британії Тереза Мей заявляла, що її план по виходу країни з ЄС хочуть підірвати. Але вона підкреслила, що не має наміру проводити повторний референдум по Brexit, запевнивши, що його не буде ні за яких обставинах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мей пригрозила депутатам-консерваторам достроковими виборами, якщо вони не підтримають її план щодо митних правил після виходу країни з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?