У США на концерті Backstreet Boys сталася серйозна НП: постраждали 14 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

У США на концерті Backstreet Boys сталася серйозна НП: постраждали 14 осіб

У США на концерті Backstreet Boys сталася серйозна НП: постраждали 14 осіб
Джерело:  online.ua

На півдні США в місті Такервілль напередодні мав відбутися концерт популярної групи Backstreet Boys. Перед виступом артистів на гостей впала тимчасова вхідна арка, яку звели спеціально для заходу. В результаті НП постраждали 14 осіб, концерт довелося скасувати, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку артистів в соцмережі.

"Ми ніколи не хочемо залишати наших фанатів в небезпечних ситуаціях. З огляду на сьогоднішню погоду і травми ми вирішили скасувати шоу і постараємося перенести його. Найголовніше, щоб всі добралися додому цілими. Скоро побачимося!", - написали учасники Backstreet Boys.

Організатори концерту повідомили, що НП перед виступом музикантом сталася ввечері в суботу, 18 серпня, о 17:30 за місцевим часом (00:30 за київським часом). В цей час в Такервіллі піднявся сильний вітер зі швидкістю 113-130 км/год і почалася злива.

"Чотирнадцять осіб отримали медичну допомогу на місці, а потім були доставлені в місцеву лікарню. Двоє з них пізніше були виписані", - йдеться в прес-релізі організації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що центр Києва знову затопило після сильної зливи, яка обрушилася на українську столицю увечері 18 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?