Переговори Меркель і Путіна: стало відомо про план щодо введення миротворців на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Меркель і Путіна: стало відомо про план щодо введення миротворців на Донбас

Переговори Меркель і Путіна: стало відомо про план щодо введення миротворців на Донбас
Джерело:  online.ua

На зустрічі російського глави Володимира Путіна і канцлерки Німеччини Ангели Меркель обговорювався план введення миротворців ООН на Донбас.

Про це повідомив російський журналіст, головний редактор «Еха Москви» Олексій Венедиктов в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За словами Венедиктова, Меркель детально виклала Путіну план введення миротворчої місії на схід України. Він передбачає введення 30-40 тисяч миротворців і створення на Донбасі міжнародної адміністрації.

Раніше із заявою про введення миротворців ООН на Донбас виступав міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас. Він висловлював упевненість, що миротворча місія буде введена на схід України, відзначаючи, що веде переговори з цього питання як з Україною, так і з Росією.

Тоді ж Маас відзначав, що лише після того, як всі ці плани будуть реалізовані, а ситуація в Україні стабілізується, можна буде говорити про скасування антиросійських санкцій, які введені проти Росії у зв'язку з українським конфліктом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін і Меркель провели 3-годинні переговори в Берліні в закритому режимі. Довгий час вони спілкувалися без перекладачів. У Кремлі результати переговорів охарактеризували як ґрунтовні та детальні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?