Після зливи в центрі Києва провалився асфальт: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Після зливи в центрі Києва провалився асфальт: опубліковані фото

Після зливи в центрі Києва провалився асфальт: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах з'явилися нові моторошні фото наслідків нічної зливи в Києві. В результаті потопу в центрі Києва, на вулиці Антоновича провалився асфальт прямо на проїжджій частині, через що дорогу перекрили, повідомляє ONLINE.UA.

Кіевяляне бурхливо обговорюють наслідки нічної зливи в Києві. Вони обурені провалом асфальту на важливій дорозі. Деякі користувачі мережі вважають, що причиною події є нові забудови на старій інфраструктурі.

"Тепер так буде завжди. Неконтрольована забудова на стару інфраструктуру, асфальт і бетон з шифером не вбирають воду ","Асфальт якраз і не змило. Вимило грунт під ним. При таких кількостях води ще й схили можуть поїхати", - пишуть в коментарях до фото кияни.

Слід зауважити, що на даний момент комунальники ліквідовують наслідки негоди в Києві - вони чистять дороги від бруду і прибирають повалені дерева з тротуарів і проїжджої частини. При цьому синоптики прогнозують, що 19 серпня в Києві знову можливі грози зі шквальним вітром та підтоплення.

Раніше ONLINE.UA публікував моторошні фото і відео потопу в центрі Києва після сильної зливи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?