Безглузді платежі: Трамп прийняв гучне рішення про допомогу США Сирії
Категорія
Політика
Дата публікації

Безглузді платежі: Трамп прийняв гучне рішення про допомогу США Сирії

Безглузді платежі: Трамп прийняв гучне рішення про допомогу США Сирії
Джерело:  online.ua

США не будуть більше виділяти гроші на розвиток Сирії. Заплановані на допомогу 230 млн доларів будуть витрачені на розвиток армії США.

Про це написав Дональд Трамп на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Сполучені Штати припинили безглузді щорічні платежі на розвиток Сирії. Саудівська Аравія та інші багаті країни Близького Сходу почнуть платити замість США", - йдеться в повідомленні Трампа.

Американський глава підкреслив, що хоче займатися розвитком армії США і допомагати союзним країнам. Тому він вирішив припинити надавати допомогу на відновлення Сирії, де сирійський глава за підтримки РФ продовжує атаки на цивільну інфраструктуру і мирне населення.

Раніше в Держдепі США повідомляли, що за весь час сирійського конфлікту Вашингтон виділив на допомогу Сирії 8,1 млрд доларів. Навесні 2018 року конресс США прийняв закон, який забороняє надавати будь-яку допомогу сирійським містам, які підконтрольні Дамаску.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський Генштаб направив таємний лист вищому військовому командуванню США з планом по відновленню Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?