Обвалення моста в Генуї: постраждала українка записала перше відеозвернення
Категорія
Події
Дата публікації

Обвалення моста в Генуї: постраждала українка записала перше відеозвернення

Обвалення моста в Генуї: постраждала українка записала перше відеозвернення
Джерело:  online.ua

Українка Наталія Еліна і її чоловік, молдаванин Євген Бабин, записали перший відеозвернення після обвалення моста в італійському Генуї. Вони зняли відео в лікарняній палаті і подякували в ньому за підтримку.

Відеозапис було опубліковано на сторінці Євгена Бабина в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі видно, що у Бабина проблеми з шиєю, на якій зафіксовано спеціальний комір. Поруч з ним в палаті знаходиться також дружина, українка Наталія Еліна, яка вже пройшла кілька операцій через проблеми з хребетом після падіння з моста.

Подружжя в відео посміхаються. Вони раді своєму порятунку і висловлюють подяку усім за підтримку.

Раніше стало відомо, що в Генуї завершили операцію з пошуку загиблих під завалами автомобільного моста. Офіційна кількість загиблих досягла 43 осіб. У суботу, 19 серпня, під завалами були знайдені останні три тіла, які витягли рятувальники з авто, пригніченого бетонною плитою. У роздавленій машині загинула сім'я - чоловік з дружиною та їх 9-річна дочка.

Відомо, що в лікарнях перебувають ще дев'ять потерпілих при обваленні моста, четверо з яких в критичному стані.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що при обваленні моста в Генуї сильно постраждала громадянка України, яка дивом вижила прі падінні з висоти 80 метрів. Лікарі запевняють, що її життю нічого не загрожує і після тривалої реабілітації Наталія буде самостійно ходити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?