Північний потік-2 буде побудований: в Москві відреагували на нові санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Північний потік-2 буде побудований: в Москві відреагували на нові санкції США

Північний потік-2 буде побудований: в Москві відреагували на нові санкції США
Джерело:  РБК

Російський газопровід Північний потік-2 буде побудований, навіть незважаючи на санкції США, які готується ввести Вашингтон найближчим часом.

Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, передає ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Джабаров переконаний, що санкції США проти Північного потоку-2 будуть неминуче введені, але він упевнений, що вони не зупинять будівництво російського газопроводу, так як ніхто з учасників не погодиться на вихід з проекту.

"Не дивлячись на це, проект буде реалізований, США не варто очікувати, що кого-то заманить ринок їх скрапленого газу", - заявив російський сенатор.

Раніше можливі санкції США проти Північного потоку-2 обговорювали канцлерка Німеччини Ангела Меркель і президент Росії Володимир Путін під час переговорів в Берліні 18 серпня. Лідери виступили проти "незаконних нападок" з боку третіх держав на проект Північного потоку-2, зазначивши, що він не має ніякого відношення до політики, а носить виключно комерційний характер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що вже протягом кількох тижнів США можуть ввести санкції проти компаній і фінансових установ, причетних до будівництва Північного потоку-2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?