Переговори Путіна і Меркель - з'явилися нові подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Путіна і Меркель - з'явилися нові подробиці

Переговори Путіна і Меркель - з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

В ході переговорів очільника Кремля Володимира Путіна з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель було вирішено, що зустріч лідерів України, Франції, Німеччини та Росії в "нормандському форматі" пройде в Парижі, проте дата саміту поки не визначена.

Про це розповів помічник президента РФ Юрій Ушаков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

Ушаков уточнив, що експертам було доручено продовжувати роботу з підготовки саміту, хоча точну його дату ще не визначили.

"Але сам варіант зустрічі обговорювався. Йдеться про те, щоб провести її в столиці Франції, в Парижі "- сказав він.

Варто зазначити, що нещодавно глава МЗС РФ Сергій Лавров заявляв про відсутність "умов" для проведення зустрічі лідерів держав "нормандської четвірки".

Нагадаємо, Путін і Меркель провели 3-годинні переговори в Берліні в закритому режимі. Довгий час вони спілкувалися без перекладачів. У Кремлі результати переговорів охарактеризували як ґрунтовні та детальні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на зустрічі російського глави Володимира Путіна і канцлерки Німеччини Ангели Меркель обговорювався план введення миротворців ООН на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?