ЗМІ: Путін знову зібрався на весілля до відомого політика
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Путін знову зібрався на весілля до відомого політика

ЗМІ: Путін знову зібрався на весілля до відомого політика
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін у жовтні може приїхати в Берлін на весілля колишнього канцлера ФРН Герхарда Шредера і кореянки Кім Со Ен, передає ONLINE.UA з посиланням на Bild.

"Путін може скоро знову прибути до Німеччини, правда, в приватному порядку. В Берліні ходять чутки, що в жовтні він може бути присутнім на весіллі свого друга Герхарда Шредера", - сказано в статті про вчорашній візит Путіна до Берліна для зустрічі з Ангелою Меркель.

За попередніми даними, церемонія одруження пари пройде 5 жовтня в одному з готелів у центрі Берліна.

 Нагадаємо, що Герхард Шредер був канцлером ФРН 1998-2005 роках. Сьогодні він займає пост голови ради директорів компанії "Роснефть" і голови комітету акціонерів компанії Nord Stream AG - власника і оператора трубопроводу "Північний потік".

Варто зазначити, що Шредер послідовно критикує європейські санкції проти Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у суботу, 18 серпня, російський президент Володимир Путін відвідав весілля міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль. По прибуттю він подарував нареченій букет квітів, а потім запросив Кнайсль на танець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?