"Ангел" Victoria's Secret Лілі Олдрідж вагітна вдруге - опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ангел" Victoria's Secret Лілі Олдрідж вагітна вдруге - опубліковано фото

"Ангел" Victoria's Secret Лілі Олдрідж вагітна вдруге - опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Відома американська супермодель та "ангел" бренду Victoria's Secret повідомила в мережі, що чекає на появу другої дитини від свого чоловіка Кейлеба Фолловілла, передає ONLINE.UA з посиланням на  Instagram-сторінку зірки.

"Сюрприз!" – написала красуня в коментарі до світлини. На фото модель позує в стильному купальнику та демонструє великий округлий животик, який вона, схоже, ретельно приховувала від шанувальників.

Публікація зібрала декілька сотень тисяч вподобань та коментарів як від фанатів, так і від колег по роботі: Джоан Смоллс, Наташі Полі, Ірини Шейк, Кендалл Дженнер, Алессандри Амброссіо, Карлі Клосс, Адріани Ліми та інших.

Зазначимо, що Лілі Олдрідж вийшла заміж за вокаліста групи Kings of Leon Кейлеба Фолловілла у 2011 році - до цього вони доволі довго зустрічалися. Шість років тому в пари народилась донька Діксі Перл.

Кар'єра Олдрідж почалася у віці 17 років, тоді її обличчя з'явилося на обкладинці іспанського «Vogue». Також вона з'являлася на обкладинках таких журналів як «Glamour», «Cosmopolitan», «Teen Vogue» і «Elle Girl». З 2010 року є одним з «ангелів» Victoria's Secret.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль вразила провокаційними і пікантними фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?