Ф'юрі зізнався, що змусить його задуматися про завершення кар'єри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі зізнався, що змусить його задуматися про завершення кар'єри

Ф'юрі зізнався, що змусить його задуматися про завершення кар'єри
Джерело:  online.ua

Відомий британський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що поразка від чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC Деонтея Вайлдера змусить його задуматися про завершення кар'єри, передає ONLINE.UA з посиланням на "Boxingscene". 
Британець стверджує, що готовий приїхати в Лас-Вегас на бій з Вайлдером навіть безкоштовно.

"Я краще буду боксувати безкоштовно і переможу, ніж отримаю сотні мільярдів і програю. Якби я не вірив, що можу перемогти його - я б відразу пішов з боксу. І в разі, якщо я програю, то не заперечую, що задумаюсь про завершення професійної кар'єри", - сказав боксер.

Він також додав, що в цьому бою його мотивують не гроші. Він впевнений, що може перемогти і довести ще раз, наскільки "хороший в боксі". Британець наголосив, що саме це його головна мотивація.
Нагадаємо, після чергової перемоги Ф'юрі, Деонтей Вайлдер піднявся до нього на ринг і провів першу битву поглядів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Всесвітня боксерська асоціація (WBA)  назвала абсолютного чемпіона світу  у важкій вазі Олександра Усика найкращим боксером за підсумками липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?