Ціни на нафту почали стрімко знижуватися
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали стрімко знижуватися

Ціни на нафту почали стрімко знижуватися
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" на світових ринках знову демонструють стрімке падіння після нещодавнього стрибка, передає ONLINE.UA з посиланням на "MarketWatch".

Зазначимо, що підйом аналітики пов'язували з новинам про плани США і Китаю відновити торговельні переговори. Однак на даний момент очікування можливого прориву в цих переговорах залишаються низькими. Окрім того, трейдери продовжують стежити за турецькою кризою, хвилі якої накрили сировинні ринки минулого тижня.

"Ціна жовтневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:20 опустилася на 0,23 долара (0,32%) - до 71,6 долара за барель. У п'ятницю ці контракти подорожчали на 0,4 долара (0,56%) - до 71,83 долара за барель. Вартість ф'ючерсу на нафту WTI на вересень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) опустилася до цього часу на 0,24 долара (0,36%) - до 65,67 долара за барель. За підсумками попередньої сесії контракти зросли в ціні на 0,45 долара (0,69%) - до 65,91 долара за барель", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  представник Ірану в ОПЕК Хусейн Каземпур Ардебілі заявив, що ціни на нафту повернуться до позначки в 100 доларів за барель.  Він також підкреслив, що головна причина таких різких змін на світовому ринку — дії президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?