ЗМІ дізналися про нову унікальну розробку Пентагону
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися про нову унікальну розробку Пентагону

ЗМІ дізналися про нову унікальну розробку Пентагону
Джерело:  online.ua

Агентство перспективних дослідницьких проектів Пентагону виділило 44 мільйони доларів на розробку анонімного і стійкого до злому мобільного месенджера, передає ONLINE.UA з посиланням на RT.
У відомстві розповіли, що нова програма повинна забезпечувати "повну конфіденційність" кожного користувача, а також "цілісність переданих повідомлень", навіть якщо хакери отримають доступ до одного з вузлів системи. Діалоги співрозмовників всередині програми будуть зашифровані. Також месенджер повинен працювати в рамках однієї мережі, в тому числі якщо ця мережа закрита і не пов'язана з інтернетом.
За попередніми даними, робота над проектом буде тривати аж 4 роки: з 2019 року по 2023. Запустити новий месенджер планується на операційній системі Android.

Варто зазначити, що нещодавно Міністерство оборони США створило програму Joint Enterprise Defense Infrastructure program (JEDI), яка передбачає перенесення військової інформації в "хмари".

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО  можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?