В Uber жорстко розкритикували Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

В Uber жорстко розкритикували Ілона Маска

В Uber жорстко розкритикували Ілона Маска
Джерело:  online.ua

Топ-менеджерка Uber Аріана Хаффінгтон виступила з жорсткою критикою відомого бізнесмена і виконавчого директора Tesla Ілона Маска, заявивши, що він використовує застарілі та неефективні методи роботи.

Про це бізнесмен розповів на своїй сторінці в Twitter, де й опублікував відповідь на звинувачення, передає ONLINE.UA.

Нещодавно Хаффінгтон написала відкритого листа зі звинуваченнями на адресу Маска за сильно застарілий, антинауковий і вкрай неефективний метод використання людської енергії на своїх підприємствах.

На це бізнесмен відповів, що Ford і Tesla єдині незбанкрутілі американські компанії з виробництва автомобілів. Маск також додав:

"Я щойно повернувся додому з заводу. Ви думаєте, що у мене є вибір. Але це не так".

 Раніше стало відомо, що Ілон Маск через постійні проблеми зі своєю компанією Tesla почав вживати наркотики в рекреаційних цілях. Сам підприємець зізнався, що пережив "найважчий і найбільш болісний" час своєї кар’єри, але "найгірше ще попереду". Він додав, що дуже часто знаходиться на фабриці по 3-4 дні і взагалі не виходить на вулицю. Іноді він проводить на роботі 120 годин в тиждень.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний директор Tesla Ілон  Маск має намір згорнути частину бізнесу  з виробництва та встановлення сонячних батарей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?