Путін несподівано наказав перевірити боєготовність найбільших військових частин РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін несподівано наказав перевірити боєготовність найбільших військових частин РФ

Путін несподівано наказав перевірити боєготовність найбільших військових частин РФ
Джерело:  online.ua

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що в Росії проводять раптову перевірку боєготовності у з'єднань і військових частин Центрального і Східного військових округів, Дальньої і Військово-транспортної авіації,  повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

В Міноборони уточнили, що перевірка почалась за рішенням Верховного головнокомандувача Володимира Путіна.

"Сьогодні з 5:00 за московським часов відповідно до рішення Верховного головнокомандуючого ЗС РФ в плановому порядку органи військового управління з сполуками і військовими частинами ВВО, ЦВО, ВДВ, Дальньої і Військово-транспортної авіації приступили до виконання заходів щодо приведення у вищі ступені бойової готовності", – сказав Шойгу.

За попередніми даними, перевірка триватиме 5 днів, з 20 по 25 серпня, напередодні масштабних навчань "Восток-2018".

Вказано, Шойгу доручив своєму заступнику Олександру Фоміну проінформувати військових аташе іноземних держав про раптову перевірку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кораблі Постійної військово-морської групи і протимінної військово-морської групи НАТО провели спільне тренування типу Passex з кораблями і катерами Військово-морських сил ЗСУ. Навчання пройшли в акваторії Чорного моря

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?