Алек Болдуїн розкритикував відверті фото своєї доньки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Алек Болдуїн розкритикував відверті фото своєї доньки

Алек Болдуїн розкритикував відверті фото своєї доньки
Джерело:  online.ua

Популярний голлівудський актор і режисер Алек Болдуїн жорстко розкритикував світлини рідної дочки Айрленд. Він несхвально прокоментував її напівголі фото на сторінці в Instagram.

Актор не особливо активний користувач соцмереж, але знімки рідної дочки змусили його зробити кілька записів на її сторінці.

Дівчина підписала фото словами "будь особливим". Але у її батька виник інший коментар, який він і написав під знімком - "Ні. Просто... ні".

Айрленд Болдуїн - 22-річна модель і донька популярного актора. Нещодавно дівчина опублікувала знімок, на якому вона в бікіні позує на мотоциклі, повністю оголивши сідниці. Варто зазначити, що дівчина полюбляє хизуватися своїм тілом і часто публікує відверті знімки. Прихильники Айрленд стали на захист красуні і нагадали Болдуїну, що вона модель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Настя Каменських продовжує радувати шанувальників пікантними фото з відпочинку. Вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відвертий знімок, на якому продемонструвала всю красу своєї фігури, привівши в захват фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?