В Голлівуді знімають фільм про епатажну співачку Ріанну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Голлівуді знімають фільм про епатажну співачку Ріанну

В Голлівуді знімають фільм про епатажну співачку Ріанну
Джерело:  online.ua

Американський кінорежисер Пітер Берг вирішив зняти документальну стрічку про популярну епатажну співачку Ріанну. Варто зазначити, що над проектом митець працює уже майже 2 роки і планує його представити цієї осені, передає ONLINE.UA з посиланням на SlashFilm.

Режисер в інтерв’ю виданню розповів, що кінокартина може з’явитись на телеекранах "через півтора, може, два місяці". Вперше про ідею створення фільму Пітер заговорив ще у 2016 році і тоді він описував стрічку про Ріанну як "скоріше вивчення персонажа, ніж музичний фільм".

"Більше деталей про новий фільм наразі не повідомляють. Варто також зазначити, що Ріанна раніше знімалась у фільмі Пітера Берга 2012-го року "Морський бій". Тоді ж фільм провалився у прокаті, а акторську гру співачки оцінювали як вкрай погану. За роль в стрічці Ріанна здобула нагороду в антипремії "Золота малина" за найгіршу жіночу роль другого плану", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше фотографії відвертого костюма американської співачки Ріанни з фестивалю Coachella викликали неоднозначну реакцію шанувальників. Зірка з’явилася на публіці в напівпрозорому полотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?