Меланія хоче розлучитися: екс-радниця Трампа зробила резонансну заяву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меланія хоче розлучитися: екс-радниця Трампа зробила резонансну заяву

Меланія хоче розлучитися: екс-радниця Трампа зробила резонансну заяву
Джерело:  online.ua

Екс-радниця глави Білого дому Омароса Ньюман-Маніголт заявила, що на даний момент подружжя Трампів переживає доволі непрості часи через неадекватну поведінку президента США, передає ONLINE.UA з посиланням на US Magazine.

Жінка називає Дональда Трампа не інакше, як "мракобіс, расист та мізогін", а також стверджує, що той постійно прагне жіночої уваги. Окрім цього, він залицяється до всіх жінок, ігноруючи почуття дружини.

"Дональд Трамп клеїться до всіх жінок. Він поводиться неналежним чином із усіма. І так, це стосується й мене. Я входжу в число тих жінок, котрим Дональд Трамп казав неналежні слова", – заявила Омароса Ньюман-Маніголт.

Ймовірно, через це виникають і суперечки Дональда Трампа з першою леді. Стосунки президентського подружжя можуть в будь-який момент зруйнуватися остаточно, переконана екс-радниця Білого дому.

"Це моя особиста думка, як людини, що знає їх уже 15 років. Я знала Меланію, коли вона ще була заручена з Трампом, не одружена, а лише заручена... Можу вам сказати, що вона очікує слушного часу (для розлучення, – ред.). Він їй уже в печінках сидить, і ви побачите, як вона робитиме публічні заяви, котрі суперечитимуть тому, що каже її чоловік", – впевнена Омароса Ньюман-Маніголт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?