Без трауру: у Путіна відреагували на санкції США проти "Північного потоку-2"
Категорія
Політика
Дата публікації

Без трауру: у Путіна відреагували на санкції США проти "Північного потоку-2"

Без трауру: у Путіна відреагували на санкції США проти "Північного потоку-2"
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що санкції, які США планують ввести проти учасників будівництва газопроводу "Північній потік-2", є порушенням норм світової торгівлі та їх не можуть бути виправдані жодними мотивами, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Він також підкреслив, що Росія налаштована на виведення відносин зі США із кризи, але "не збирається впадати в траур, якщо не матиме взаємності від Вашингтона".

"Ми вже говорили, що, безумовно, спроби протидіяти суто комерційному міжнародному проекту абсолютно йдуть врозріз і є категоричним порушенням всіх торгових правил і норм, норм СОТ. Кремль буде реагувати на нові санкції США після їх вступу, керуючись інтересами Росії. Давайте дочекаємося. Як ви знаєте, вони самі вже плутаються у своїх проектах санкцій, тому давайте дочекаємося того, що буде, якщо це буде, і вже потім тільки будемо керуватися, в першу чергу, інтересами Російської Федерації", – заявив Пєсков.

Речник Кремля зауважив, що РФ відомо, що відповідний законопроект про нові санкції вже підготовлений, так само як і текст цього проекту, бо він опублікований на відповідних інтернет-ресурсах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в РФ заявили, що газопровід "Північний потік-2" буде побудований, навіть незважаючи на санкції США, які готується ввести Вашингтон найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?