Меркель провела переговори з Порошенко після зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель провела переговори з Порошенко після зустрічі з Путіним

Меркель провела переговори з Порошенко після зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Вказано, що німецька політикиня поінформувала Порошенка про результати її переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним, які відбулися напередодні в Берліні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

 "Петро Порошенко та Ангела Меркель домовилися про продовження консультацій на рівні міністрів закордонних справ Нормандського формату з миротворчої місії ООН на окупованій частині Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Також було обговорено ряд питань двостороннього порядку денного і досягнуто згоди продовжувати контакти на вищому рівні. Крім того, Порошенко закликав активізувати зусилля для звільнення українських заручників.

Нагадаємо, Путін і Меркель провели 3-годинні переговори в Берліні в закритому режимі. Довгий час вони спілкувалися без перекладачів. У Кремлі результати переговорів охарактеризували як ґрунтовні та детальні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході переговорів очільника Кремля Володимира Путіна з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель було вирішено, що зустріч лідерів України, Франції, Німеччини та Росії в "нормандському форматі" пройде в Парижі, проте дата саміту поки не визначена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?