Він мені подобається: Трамп анонсував зустріч з Кім Чен Ином
Категорія
Політика
Дата публікації

Він мені подобається: Трамп анонсував зустріч з Кім Чен Ином

Він мені подобається: Трамп анонсував зустріч з Кім Чен Ином
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що швидше за все знову зустрінеться з північнокорейським лідером Кім Чен Ином, оскільки тепер між ними з'явилося взаєморозуміння, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Американський лідер підкреслив, що КНДР робить конкретні кроки до денуклеаризації попри поширену думку, що Пхеньян не хоче позбуватися свого ядерного арсеналу. На думку Трампа, у відносинах з КНДР відбувається "багато хороших речей".

"Він мені подобається. Я подобаюся йому. Балістичні ракети не запускають, стоїть тиша. У мене дуже хороші особисті стосунки з товаришем Кімом. Швидше за все,( ми зустрінемося), однак я не хочу коментувати це питання", — зауважив Трамп, відповідаючи на питання про можливість нової зустрічі.

Варто зазначити, що він не назвав строків, у які могла б відбутися така зустріч.

Нещодавно лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що влада Сполучених Штатів Америки намагається своїми санкціями "задушити корейський народ". Він підкреслив, що вже готує серйозну відповідь на ці "ворожі спроби".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МЗС КНДР заявили, що прогрес в питанні денуклеаризації буде неможливий, якщо Білий дім у відносинах з Північною Кореєю буде використовувати "старі сценарії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?