Виплати працюючим пенсіонерам: в Мінсоцполітики зробили важливу заяву
Категорія
Економіка
Дата публікації

Виплати працюючим пенсіонерам: в Мінсоцполітики зробили важливу заяву

Виплати працюючим пенсіонерам: в Мінсоцполітики зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Всі соціальні виплати працюючим пенсіонерам будуть збережені в повному обсязі. У Мінсоцполітики запевнили, що цієї категорії пенсіонерів немає необхідності вибирати між пенсією і зарплатою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

У відомстві запевнили, що чутки про те, що працюючим пенсіонерам доведеться вибирати між зарплатою і пенсією, не відповідають дійсності. Там підкреслили, що проведена пенсійна реформа спрямована якраз на те, щоб припинити дискримінацію працюючих пенсіонерів.

Також в Мінсоцполітики нагадали, що ще в жовтні 2017 року було скасовано норму, згідно з якою працюючим пенсіонерам на 15% знижували розмір пенсії.

Раніше в Мінсоцполітики також анонсували, що в пенсійне законодавство будуть внесені зміни, спрямовані на те, щоб під час нарахування пенсії роль стажу була вагомішою, ніж заробітної плати. Якщо ці зміни будуть прийняті, то пенсії підвищать тим, у кого є великий трудовий стаж, але при цьому була маленька зарплата.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко доручив підвищити пенсію чорнобильцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?