В ООН спіймали на черговий брехні главу МЗС Росії Сергія Лаврова
Категорія
Політика
Дата публікації

В ООН спіймали на черговий брехні главу МЗС Росії Сергія Лаврова

В ООН спіймали на черговий брехні главу МЗС Росії Сергія Лаврова
Джерело:  РБК

ООН і будь-який інший орган організації не складав "секретну директиву", якою забороняється надавати допомогу Сирії. Існують певні принципи в системі ООН, на підставі яких забезпечується підтримка населення Сирії на справедливій і недискримінаційній основі.

Таким чином офіційний представник генсекретаря ООН Стефан Дюжаррік відповів на заяву глави російського МЗС Сергія Лаврова про те, що нібито секретаріат ООН заборонив структурам організації брати участь у відновленні економіки Сирії, передає ONLINE.UА з посиланням на РБК.

Представник генсека ООН підкреслив, що організація, як і раніше, дотримується думки, що вирішити сирійську проблему можна тільки політичним шляхом. Дюжаррік додав, що ООН і надалі підтримуватиме процес врегулювання конфлікту в Сирії виходячи з принципів нейтральності та неупередженості.

Нагадаємо, 20 серпня Сергій Лавров звинуватив деякі країни в спробах маніпулювати секретаріатом ООН, який вже нібито прийняв "секретну директиву", якою забороняється всім структурам організації брати участь у відновленні економіки Сирії. За словами Лаврова, в ООН висунули умову на відновлення допомоги - політичне врегулювання конфлікту.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що США вирішили відмовитися від допомоги у відновленні Сирії і перенаправити виділені на це 230 млн доларів на розвиток армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?