В обмін на обіцянку: Настя Рибка віддала компромат на втручання РФ у вибори США Дерипасці
Категорія
Світ
Дата публікації

В обмін на обіцянку: Настя Рибка віддала компромат на втручання РФ у вибори США Дерипасці

В обмін на обіцянку: Настя Рибка віддала компромат на втручання РФ у вибори США Дерипасці
Джерело:  Associated Press

Фігурантка секс-скандалу Настя Рибка (справжнє ім'я - Анастасія Вашукевіч) віддала російському олігархові Олегу Дерипасці весь наявний у неї компромат про втручання Росії у вибори президента США. Аудіозаписи Вашукевіч передала підприємцю в обмін на обіцянку, передає ONLINE.UА з посиланням на АР.

За словами Насті Рибки вона більше не має наміру зачіпати тему російського втручання в американські вибори, так як Дерипаска пообіцяв їй "дещо" за мовчання.

"Якщо він виконає обіцянку - немає проблеми, але якщо немає ...", - натякнула Вашукевіч на те, що у неї можливо залишилися копії записів, які підтверджують, що Дерипаска і колишній заступник голови уряду Сергій Приходько обговорювали роль Росії у виборах в США.

Слід зазначити, що в 2017 році агентство Associated Press повідомляло, що на Олега Дерипаску кілька років поспіль працював колишній глава передвиборного штабу чинного президента США Дональда Трампа Пол Манафорт, якого зараз судять в США за приховування доходів від діяльності в Україні. Тоді наголошувалося, що Дерипаска платив Манафорту по 10 млн доларів на рік, що категорично спростовував російський олігарх, який навіть подав до суду на агентство, але пізніше з невідомих причин відкликав позов.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Настя Рибка відмовилася зливати компропат на Дерипаску владі США, зазначивши, що аудіозаписи містять особисту інформацію, яка стосується тільки олігарха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?