Зняття санкцій США з Росії: в Кремлі відреагували на умову Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Зняття санкцій США з Росії: в Кремлі відреагували на умову Трампа

Зняття санкцій США з Росії: в Кремлі відреагували на умову Трампа
Джерело:  ТАРС

Російська влада привітала заяву американського глави Дональда Трампа про можливий розгляд питання зняття санкцій з Росії. Але в Москві сподіваються на конкретні дії.

З такою заявою виступив прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

В ході виступу Пєсков підкреслив, що Росія внесла величезний внесок в політичне врегулювання ситуації в Сирії і надає допомогу в проблемі з біженцями. Що стосується України, то прес-секретар російського лідера знову звинуватив Україну в зриві Мінських домовленостей. На думку Пєскова, ситуація з українським конфліктом "заморозилась", але не з вини Москви.

Також Пєсков закликав Трампа конкретизувати умову щодо розгляду питання про скасування антиросійських санкцій. Він вважає, що США повинні чітко позначити, "що очікується від РФ в плані українських справ".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Трамп назвав умову можливого розгляду питання зняття санкцій з Росії, якщо Москва здійснить кроки для співпраці з Вашингтоном по Сирії та Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?