Екс-адвокат Трампа: я пішов на злочин за дорученням президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-адвокат Трампа: я пішов на злочин за дорученням президента

Екс-адвокат Трампа: я пішов на злочин за дорученням президента
Джерело:  online.ua

Екс-адвокат Дональда Трампа Майкл Коен визнав себе винним за 8 пунктами звинувачення та під присягою заявив, що пішов на злочин за дорученням голови Білого дому, передає ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Коен розповів, що в координації і за вказівкою кандидата на федеральний пост запобіг публікації інформації, яка могла завдати шкоди кандидату і його передвиборчій кампанії. За словами федерального судді, чоловік заявив на судовому засіданні, що заплатив 130 і 150 тис доларів двом жінкам з основною метою вплинути на вибори.

Варто зазначити, що адвокат не назвав жіночі імена та прізвище Трампа, але суми виплат відповідають платежам за мовчання щодо сексуального зв'язку з Трампом порноакторці Стормі Деніелс і моделі Playboy Карен Макдугал безпосередньо перед виборами.

"Якщо ці платежі були злочином для Майкла Коена, то чому вони не були злочином для Дональда Трампа?", - написав у Twitter адвокат Коена Ленні Девіс.

Після цього колишній головний юрисконсульт Федеральної виборчої комісії Лоуренс Ноубл заявив в ефірі CNN, що "це перший випадок за останні 50 років, коли чинного президента безпосередньо звинуватили у злочині, пов'язаному з фінансуванням його передвиборної кампанії".

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що голова Білого дому заздалегідь знав про таємну зустріч свого сина в 2016 році в Трамп-тауері, коли росіяни обіцяли передати компромат на Гілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?